TILTALL videohode for feltteleskop etc
Tiltall leveres av King Home Enterprise Co, Ltd, Taipei i Taiwan. Firmaet ble etablert i 1968. Fra 1997 åpnet de en egen fabrikk i Kina. Fabrikken disponerer 16 000 kvadratmeter til produksjon av fotostativ og andre produkter for fotobransjen. Optiline AS distribuerer et av Tiltalls videohoder i Norge.

Videohoder
Videohoder er oljedempet og går jevnt og presist. Friksjonen i bevegelsene er innstillbar (tilpasses av hver kunde etter vekta på kamera/teleskop). Med videohoder behøver du ikke låse hodets bevegelse når du har funnet objektet med ditt feltteleskop – hodet står av seg selv når du slipper styrespaken.

K-205 Tiltall videohode 205

Tiltall videohode 205

Lansert september 2015. Dette er det videohodet på verdensmarkedet vi primært anbefaler for Opticron mellomstore og store feltteleskop. Det er oljedempet, presist, robust og tåler vekt på opptil 8 kg. Hurtigfesteplata er lang og kan skyves fram eller tilbake på toppen av hodet for å plassere teleskopet i likevekt. Man oppnår likevekt til og med hvis man monterer et kamera bak på de fleste teleskop. Hodet leveres med 1/4" og 3/8" gjengebolt (toppskrue) og kan derfor benyttes på alle markedets feltteleskop, kameraer og videokameraer. Lastekapasiteten er 8 kg. Hodet er egnet for teleskop med objektivdiameter helt opp til 100 mm. Hodet er 10 cm høyt og veier 0,8 kg. Diameteren på sokkelen er 62 mm. I sokkelen er det gjengehull med diameter 3/8" – dermed lar hodet seg montere på alle markedets foto- og videostativ (enten direkte, eller med et reduseringsadapter 3/8"–1/4").

K-205 Tiltall videohode, 1 stk hurtigfesteplate inkludert kr 1295
• For felteleskop med middels eller høy vekt og opptil 100 mm objektivdiameter
• For store binokulære observasjonskikkerter med objektivdiameter 70–80 mm
Lasteevne: 8 kg. Vekt: 0,8 kg


QR-83 Hurtigfesteplate 83

QR-83 Hurtigfesteplate 83 kr 165

Priser
Oppgitte priser på denne siden er utsalgspris inkl. moms.